Geavanceerde meetinstrumenten & de toepassing van SDG's bij Anatech


Als je ooit hebt gedacht dat technologie en duurzaamheid niet hand in hand gaan, dan moet je eens kijken naar het werk dat we bij Anatech doen. We zijn er trots op dat we aan de voorhoede staan van geavanceerde meetinstrumenten, die worden gebruikt voor materiaalkarakterisering, terwijl we tegelijkertijd de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's) van de VN omarmen.

Als een bedrijf dat altijd op zoek is naar innovatie, zijn we ons er terdege van bewust dat we moeten streven naar duurzaamheid. "Geavanceerde meetinstrumenten: de toepassing van SDG's bij Anatech" is geen vage belofte, maar een praktische aanpak die we in ons dagelijks werk implementeren.

Je vraagt je misschien af: hoe doen ze dat? Welnu, de afgelopen tijd heeft onze stagiaire Kim onvermoeibaar gewerkt aan het onderzoeken hoe we de SDG's nog beter kunnen toepassen binnen Anatech en onze instrumenten. Het resultaat? Een nog sterker engagement om duurzaamheid op te nemen in elk aspect van onze bedrijfsvoering.

We kijken verder dan alleen het creƫren van geavanceerde meetinstrumenten. We stellen ons de vraag hoe we deze technologieƫn kunnen produceren met respect voor de wereld om ons heen. Het belang van het nalaten van een duurzamere wereld voor toekomstige generaties is niet te onderschatten, en bij Anatech nemen we dat ter harte.

Zo passen we de principes van de SDG's toe, van het verminderen van onze ecologische voetafdruk tijdens het productieproces tot aan het zorgen voor het welzijn en duurzame inzetbaarheid  van onze werknemers. Als onderdeel van onze inzet voor sustainability streven we ernaar onze processen en producten continu te verbeteren, om zo bij te dragen aan een betere wereld.

We zijn er trots op bij te kunnen dragen aan een duurzamere wereld. Niet alleen door het ontwikkelen van meetinstrumenten voor onderzoek aan duurzame materialen, maar ook door het steeds duurzamer produceren van onze meetinstrumenten. Onze dank gaat uit naar Kim voor haar bijdrage aan het halen van onze doelen!

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!