Continu verbeteren met ons kwaliteitssysteem bij Anatech


Hallo daar! Laat me je meenemen op een reis rond de verbeteringen die we bij Anatech doorvoeren aan ons kwaliteitssysteem en met behulp van ons kwaliteitssysteem. Als je ons niet kent, we zijn een technologie bedrijf gevestigd in Sittard en ontwikkelen en produceren als OEM geavanceerde analytische meetapparatuur ten behoeve van materiaal karakterisatie.  

Wat verstaan wij onder Continue Verbetering bij Anatech?

Weet je nog, die keer dat je vroeger als kind een fiets kreeg, maar je had geen idee hoe je hem moest berijden? Je bleef vallen, maar je stond altijd weer op. Dat is precies het verhaal met continue verbetering. Of je nu valt of niet, op blijven staan en doorgaan met proberen en verbeteren. We hebben altijd de drive om beter te worden in wat we doen. Continue verbetering met ons kwaliteitssysteem is geen uitzondering.

Onze aanpak voor Continue Verbetering

We zijn als een tikkende klok die nooit ophoudt. We hebben ons kwaliteitssysteem dat altijd in beweging is om te zorgen voor verbetering en innovatie. Datzelfde kwaliteitssysteem wordt ook jaarlijks tegen het licht gehouden of het nog allemaal voldoet. We geloven sterk in de kracht van audits. Afgelopen week hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse audit van ons ISO9001 kwaliteitssysteem gedaan om verbeterpunten te identificeren. 

Ons kwaliteitssysteem verdient aandacht, en dankzij het goede werk van onze Quality Officer Kevin, kunnen we de stroom van constante verbeteringen blijven doorvoeren.

Het ultieme doel van Continue Verbetering

Ok, dus je vraagt je misschien af, waar gaat deze continue verbetering met ons kwaliteitssysteem nou uiteindelijk heen? Nou, het eenvoudige antwoord is: naar een betere toekomst. Ons doel is om de beste meetapparatuur en producten te leveren aan onze klanten. Daarom maken continue verbetering en innovatie zo'n belangrijk deel uit van onze bedrijfscultuur.

We willen dat je deel uitmaakt van onze reis. Volg ons op onze sociale media kanalen om op de hoogte te blijven van onze nieuwste innovaties en ontwikkelingen. Wil je meer weten?  Onze contactgegevens vind je hieronder:

  • Adres: Nieuwstadterweg 3, 6136 KN Sittard, Nederland
  • Telefoonnummer: +31 (0)46 452 9229
  • E-mailadres: info@anatech.nl
 

Contacteer Anatech - Contactinformatie en klantenservice | Anatech

Wilt u contact opnemen met Anatech? Bekijk onze contactinformatie en klantenservice en neem vandaag nog contact met ons op. Anatech staat voor u klaar!

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!