December is de maand van het geven bij Anatech


December, een tijd waarin lichtjes twinkelen en sneeuw de wereld met een zachte deken bedekt. Een tijd om gezellig bij elkaar te zijn, om te vieren en te delen. Bij Anatech staan we rond deze tijd extra stil bij de mensen om ons heen. Want, December is de maand van het geven.

Bij Anatech hebben we een magische inzamelingsactie voor de Voedselbank Midden Limburg gedaan dit jaar. Onze gulle medewerkers hebben meer dan 200 verpakkingen gedoneerd. Maar weet je wat? Anatech heeft dit aantal verdubbeld om zo veel mogelijk mensen om ons heen, die het iets minder hebben, de wintermaanden een beetje extra aan te kleden. Want zoals het oude Nederlandse gezegde luidt, "Wat je geeft, krijg je terug". En niet alleen aan de voedselbank, Anatech geeft aan de mooiste goede doelen om ons heen en we proberen zo ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. 



Het doet ons hart goed om te zien hoe het geven aan anderen mensen dichter bij elkaar brengt. Het gaat niet alleen om het geven van materiƫle dingen, maar ook om het geven van liefde, aandacht en zorg. Kerstmis is een bijzondere tijd om terug te geven aan de gemeenschap, om te laten zien dat we er voor elkaar zijn.

Anatech BV: Meer dan alleen 'Thermische analyse'

Anatech is niet alleen een bedrijf dat geavanceerde analytische meetapparatuur ontwikkelt en produceert. We zijn ook een gemeenschap van gepassioneerde mensen die geloven in het maken van een verschil. Het gaat niet alleen om de fysieke producten die we maken. Het gaat ook om de impact die we hebben op de wereld om ons heen.

We zijn trots op onze inzet voor duurzaamheid en onze toewijding aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN. We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen ontzorgen door hen de beste kwaliteit en innovatie te bieden.

We zijn echter nog trotser dat we een bedrijf zijn dat gelooft in het geven. We geloven in de kracht van de gemeenschap en het belang van het zorgen voor elkaar, vooral tijdens deze speciale dagen in December.

Dus, waarom volgt u ons niet op sociale media om op de hoogte te blijven van onze activiteiten? Laten we samen deze prachtige feestmaand vieren, want December is de maand van het geven.

En als u meer wilt weten over onze diensten of producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om te helpen en we kijken ernaar uit om met u te spreken.

Contactgegevens

  • Adres: Nieuwstadterweg 3, 6136 KN Sittard, Nederland
  • Telefoonnummer: +31 (0)46 452 9229
  • E-mailadres: info@anatech.nl


Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!