In House Sprintdag Anatech


Donderdag 30 november werd er bij Anatech, in samenwerking met Soapbox, een Sprintdag georganiseerd met studenten van de Technische Universiteit Eindhoven. De ‘challenge’ die de studenten kregen was het verbeteren van het ontwerp van één van onze sensoren.

De studenten gingen met veel enthousiasme en creativiteit aan de slag. Het probleem werd vanuit heel veel, en een aantal zeer verrassende, invalshoeken geanalyseerd en bekeken. Twee concepten werden in verder detail uitgewerkt en gepresenteerd, die voor Anatech een aantal aanknopingspunten gaven voor mogelijke verbeteringen.

Het was mooi om te zien hoe de studenten (met verschillende achtergronden) samenwerken en in een beperkte tijd een mooi en bruikbaar resultaat opleveren. Hier kun je alleen maar respect en bewondering voor hebben.

Yash Deskukh, Gijs Horsten, Julien Vermeer, Branco Wullaert, Robin Achten, Daria Rizi, Maryne Tokareve en Stavos Panagiotidis: dank voor deze inspirerende dag! Het was mooi om jullie aan het werk te zien. Veel succes met het afronden van jullie studie. Janou Molling dank voor het faciliteren van deze dag.

Onze contactgegevens

  • Adres: Nieuwstadterweg 3, 6136 KN Sittard, Nederland
  • Telefoonnummer: +31 (0)46 452 9229
  • E-mailadres: info@anatech.nl
  • Andere contactkanalen: Google Mijn Bedrijf






Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!